Door Grabbits getest: de Air-Up waterfles

bron: nl.air-up.com

Wonen 2023Wonen 2023

De Air-Up waterfles is immens populair. Deze bijzondere uitvinding stimuleert mensen om meer water te drinken. Wij van Grabbits hebben hem voor je getest. In dit artikel kun je alle informatie over de Air-Up waterfles lezen én onze eigen review over de Air-Up.

Wat is de Air-Up waterfles?

De Air-Up waterfles is een revolutionair product dat je in staat stelt om water te drinken met heerlijke smaken, zonder dat er daadwerkelijk iets anders dan water in zit. Hoe werkt dit? De fles maakt gebruik van geurige pods die speciaal ontworpen zijn om je reukzin te prikkelen en een smaaksensatie te creëren. Door te inhaleren terwijl je uit de fles drinkt, activeer je je reukzintuig en komt de smaak tot leven. Dit betekent dat je kunt genieten van de smaakervaring zonder je zorgen te maken over calorieën, suikers of kunstmatige toevoegingen.Hoe werkt de Air-Up waterfles?

De Air-Up waterfles werkt op basis van een eenvoudig, maar ingenieus systeem. De fles bestaat uit twee compartimenten: een bovenste compartiment voor water en een onderste compartiment voor de geurige pods. Wanneer je aan de fles drinkt, stroomt het water door een speciale technologie die de lucht verrijkt met de aroma’s van de pods. Terwijl de geur je neus bereikt, ervaar je de smaak alsof je daadwerkelijk een drankje met die smaak consumeert. Het beste van alles is dat de fles volledig veilig is en geen schadelijke stoffen bevat.

Voordelen van de Air-Up waterfles

Calorievrij genieten: Met de Air-Up waterfles kun je genieten van de smaak van je favoriete dranken zonder je zorgen te maken over de calorieën. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die hun inname van suiker en calorieën willen verminderen.

  1. Hydratatie op maat: De waterfles moedigt je aan om gehydrateerd te blijven. Door het gebruik van smaken zoals citroen, munt of bessen, wordt het drinken van water aantrekkelijker en aangenamer.
  2. Duurzaamheid: De Air-Up waterfles is herbruikbaar en helpt bij het verminderen van het gebruik van wegwerpplastic. Door te investeren in deze fles draag je bij aan een schonere en groenere planeet.

Veelzijdige smaken

De Air-Up waterfles biedt een breed scala aan verfrissende en smaakvolle opties. Of je nu houdt van fruitige smaken zoals sinaasappel en aardbei, of van verfrissende kruiden, er is voor elk wat wils. Bovendien worden de smaakpods regelmatig aangevuld met nieuwe smaken en, zodat je steeds nieuwe en opwindende smaken kunt ontdekken.

Gemak en draagbaarheid

De Air-Up waterfles is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en draagbaarheid. Met een capaciteit van 650 ml heb je voldoende water om gehydrateerd te blijven gedurende de dag. De fles is ook lekvrij, zodat je hem zonder zorgen in je tas kunt meenemen. Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt of aan het sporten bent, de Air-Up waterfles is de perfecte metgezel.

Gezondheidsvoordelen

Naast het verminderen van de inname van calorieën en suikers, biedt de Air-Up waterfles ook enkele gezondheidsvoordelen. Het drinken van voldoende water is essentieel voor een goede hydratatie, wat kan bijdragen aan een gezonde huid, een betere spijsvertering en het afvoeren van gifstoffen uit je lichaam. Met de Air-Up waterfles wordt hydratatie een plezierige en smaakvolle ervaring.

Onderhoud en reiniging

Om ervoor te zorgen dat je Air-Up waterfles in optimale conditie blijft, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. De fles kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald, zodat je alle onderdelen grondig kunt reinigen. Was de fles met warm water en mild afwasmiddel, spoel hem goed af en laat hem volledig drogen voordat je hem weer in elkaar zet. Het wordt aanbevolen om de smaakpods en de fles apart op te bergen om eventuele geuroverdracht te voorkomen.

De Air-Up waterfles door Grabbits getest

Wij hebben de Air-Up waterfles voor je getest en zijn er verrassend positief over. Je weet dat je puur water drinkt, maar je proeft iets anders.

De waterfles is getest door onze redactrice die bijna nooit water drinkt, maar wel weet dat water drinken belangrijk is. Maar water is gewoon niet lekker, dus blijven er altijd overal halve flesjes water staan en komt de fles frisdrank weer uit de koelkast. 

“Ik heb de Air-Up Waterfles gekocht om mij te helpen meer water te gaan drinken. Ik kon me er eerst geen voorstelling van maken hoe het kan dat je water drinkt en toch een smaak proeft. 

Ik startte met de smaakpod met kersensmaak, omdat ik altijd erg van kersen houd. De fles was gemakkelijk te vullen en te monteren, eigenlijk wijst het zich vanzelf, maar de meegeleverde instructies zijn ook heel duidelijk. 

Ik vond de smaakervaring heel verrassend. De kersensmaak was wel een beetje een kunstmatige smaak, maar was lekker fris. 

Mijn enthousiasme werd groter toen ik de smaakpod guava probeerde. Dit was lekker! 

Als laatste testte ik de smaak perzik uit. Deze vind ik ook lekker, maar is wat subtieler. Ik heb zelf wel voorkeur voor een sterkere smaak. 

En drink ik nu meer water? Ja! Na een week merk ik dat ik nog steeds een hele fles water per dag leeg drink. De fles staat wel in mijn buurt en ik merk dat ik hem toch steeds even pak om ervan te drinken. Vooral met de guava smaak. 

Voordelen:

  • Je drinkt gemakkelijk meer water
  • Je proeft een smaak, maar krijgt geen calorieën of zoetstoffen binnen.
  • De fles is lekker groot en gemakkelijk mee te nemen, de fles sluit goed af.
  • Er is veel variatie in smaken 
  • Het is goedkoper dan flessen frisdrank

Nadelen:

  • De smaakpods zijn alleen via internet verkrijgbaar. Ik denk dat ik in de supermarkt toch sneller een nieuwe of andere smaak zou meepakken.
  • Doordat het systeem werkt met lucht kun je niet echt lekker doordrinken wanneer je dorst hebt. Je kunt dan wel de pod dichtschuiven, waardoor je water zonder smaak kan drinken, zonder de luchtbelletjes. 

Conclusie: Ik blijf de Air-Up waterfles zeker gebruiken en ben heel benieuwd naar de andere smaken. De Air-Up is zeker een aanrader voor mensen die meer water willen drinken of wanneer je het gewoon lekker vindt als je water een smaakje heeft”.