Grabbits! Algemene Voorwaarden

1.Doel

1.1. Het doel van de website Grabbits is om haar bezoekers informatie te verstrekken middels inspirerende en hoogwaardig informatieve blogartikelen.

1.2 Grabbits maakt gebruik van affiliate marketing met als doel de kosten van websitehosting, onderhoud website en contentwriting te bekostigen. De advertenties en tekstlinks die op de website zijn geplaatst zijn gesponsorde advertenties. Wij maken gebruik van de affiliatenetwerken van Bol.com, Amazon.nl en TradeTracker.

2.Privacy

2.1 Grabbits verzamelt nooit persoonsgegevens van haar bezoekers.

2.2 Grabbits maakt gebruik van affiliate marketing advertenties. Wanneer een bezoeker van Grabbits klikt op één van deze advertenties zal de adverteerder cookies plaatsen op de computer van de bezoeker. Grabbits heeft geen invloed op of toegang tot de gegevens die middels deze cookies worden opgeslagen.

2.3 Grabbits maakt gebruik van de software Radar om statisitiekgegevens van bezoekers te verzamelen. Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld als meetgegevens over het aantal bezoekers en welke blogartikelen er zijn bezocht. Er worden in geen enkel geval privacygevoelige gegevens verzameld. 

3.Contact

3.1 Een ieder die contact wenst op te nemen met Grabbits kan dit uitsluitend doen via het emailadres: info@grabbits.nl

4.Disclaimer

4.1 Grabbits is slechts een informatieve website en is in geen enkel geval aansprakelijk voor claims naar aanleiding van de content op haar website, bijvoorbeeld:

  • Claims naar aanleiding van beschreven producten in welk blogartikel dan ook. Indien bezoeker een product  of dienst aanschaft, wat niet naar tevredenheid blijkt te zijn, is Grabbits hiervoor nooit aansprakelijk. De aanbieder, verkoper of fabrikant van het product dient in een dergelijk geval geraadpleegd te worden.
  • Grabbits geeft geen gezondheidsadviezen, maar kan wel producten beschrijven die consumenten kunnen aanschaffen om hun gezondheid trachten te verbeteren. Grabbits is nooit aansprakelijk voor gezondheidsproblemen na of door gebruik van deze producten. Voor welk gezondheidsproduct u ook gebruikt geldt: raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts. 
  • Grabbits kan blogartikelen over financiële zaken plaatsen, deze blogs zijn nooit adviserend, maar slechts informatief. Grabbits is geenszins aansprakelijk voor financiële claims naar aanleiding van welke content dan ook op haar website. 
  • Grabbits is nooit verantwoordelijk of aansprakelijk voor producten of diensten die worden aangeboden op een advertentie op Grabbits. Adverteerders kopen advertentieruimte op Grabbits, wanneer de bezoeker op een dergelijke advertentie klikt, wordt deze doorgeleid naar de website van de aanbieder. Alle activiteiten van de bezoeker op de website van de adverteerder vallen onder de verantwoordelijkheid van deze adverteerder.