Ga naar de bovenkant van de pagina

Artikelen schrijven en verdienen op Infonu

Geschreven door Gladys1980 op 05 04 2011. Aantal keer gelezen: 4995. Permalink

Artikelen schrijven en verdienen op Infonu

Categorieën: Computers en Electronica, Internet.

Op internet kun je voor diverse websites artikelen schrijven en hier geld mee verdienen. Zelf heb ik inmiddels behoorlijk wat artikelen geschreven op de website van Infonu. Hieronder mijn ervaringsverhaal.
Wat is Infonu? Infonu is een website waar je over alle denkbare onderwerpen artikelen kunt plaatsen. Je moet deze artikelen zelf schrijven en Infonu deelt de advertentieinkomsten met de schrijvers. Je kunt hier aardig wat geld mee verdienen, wanneer je regelmatig nieuwe artikelen schrijft. Schrijven voor Infonu, hoe gaat dat in zijn werk? Infonu is een erg professionele website. Aanmelden gaat gemakkelijk. Wanneer je je hebt aangemeld, heb je een eigen infoteurpagina toegewezen gekregen. Hier kun je je profiel aanpassen en je eigen pagina indelen en mooi maken. Vervolgens kun je starten met het schrijven van je eerste artikel. Schrijvers op Infonu worden Infoteur genoemd. Laat je niet ontmoedingen als je eerste artikelen worden afgekeurd na inzending. Infonu controleert de artikelen eerst voordat ze deze op de website plaatsen. Maar ze geven wel tips hoe je je artikel kun aanpassen, wanneer het is afgekeurd. Wanneer je een artikel inzend, dan kun je op een aantal dingen letten, zodat de kans groter is dat het wordt goedgekeurd:

    • Maak je artikel eerst in Word en gebruik de spellingscontrole. Als er veel spelfouten in de tekst van je artikel staan, dan keurt Infonu je artikel niet goed. • Zorg dat je een uniek artikel schrijft. Je mag wel schrijven over een onderwerp waar al over is geschreven op Infonu, maar dit moet dan qua inhoud wel een aanvulling zijn op de al bestaande artikelen over dat onderwerp. • Zorg dat je artikel er mooi uitziet. Gebruik kopjes, een nette indeling en illustreer je artikelen met een paar foto's. • Zorg dat je artikel niet te kort is, wanneer het te weinig inhoud heeft, wordt het afgekeurd. • Zorg dat je geen artikelen van anderen vanaf internet kopieert. Dit mag niet en Infonu screent hierop. Een gekopieerd artikel wordt niet geplaatst.

Hoe kun je geld verdienen met Infonu? Infonu gebruikt advertenties van Google, om inkomsten te genereren. Als schrijver voor Infonu deel je voor 50% in de inkomsten. Om inkomsten te kunnen krijgen, moet je je aanmelden bij Google Adsense. Als je account bij Google Adsense is goedgekeurd, kun je gaan beginnen met verdienen. Meld je pas aan bij Google Adsense als je een aantal goedgekeurde artikelen hebt. Het hele Google Adsense gebeuren is in het begin best lastig. Gelukkig zijn er bij Infonu goede handleidingen te vinden hoe je de aanmelding doet en hoe het in zijn werk gaat. Ook kun je als lid van Infonu ervaringen uitwisselen met andere leden op het forum. Kun je veel geld verdienen door artikelen te schrijven op Infonu? Je kunt, wanneer je heel veel schrijft, uiteindelijk flink verdienen met Infonu. Maar het komt je niet aanwaaien, je moet er hard voor werken. Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer je gaat verdienen. Met een beetje inzet is meerdere euro's per dag verdienen goed mogelijk. Naast het schrijven van artikelen, kun je ook andere leden aanbrengen bij Infonu, je krijgt dan 5% reclameinkomsten over de artikelen die zij schrijven. Prijzen winnen met Infonu Infonu stelt ook regelmatig prijzen voor de schrijvers beschikbaar. Na iedere bereikte mijlpaal wordt er een mooie prijs verloot onder de actieve schrijvers. Bijvoorbeeld een laptop, een iPad een camera etc. Soms zijn er extra maandacties waarbij cadeaubonnen worden verloot. Hoe kun je je aanmelden bij Infonu? Ik heb veel plezier in het schrijven van artikelen op Infonu en ik verdien er lekker mee. Als jij ook geïnteresseerd bent in het schrijven van artikelen op Infonu, dan kun je je aanmelden via deze link: Schrijf mee met InfoNu!

Heb jij ervaring met schrijven op internet in ruil voor geld? Deel je ervaringsverhaal op Grabbits!

Schrijf mee, deel mee en groei mee!

[size=2][color=grey]Geld verdienen met Grabbits? Lees hier verder...[/color][/size]


Ervaringsverhalen bij dit artikel:

Schrijven voor Xead, wat zijn mijn ervaringen?

Geschreven door Mereltje op 01 04 2011. Aantal keer gelezen: 5357.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Wanneer je van schrijven houd, kun je je aanmelden bij verschillende sites, waar je je artikelen of verhalen kunt publiceren. Ook kun je er geld mee verdienen.

Lees meer...

Geld verdienen met schrijven op internet

Geschreven door Redactie op 01 04 2011. Aantal keer gelezen: 5935.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Steeds meer website's bieden mensen aan om voor hen te schrijven in ruil voor geld. Hoe gaat dit in zijn werk, welke websites zijn er en kun je er echt veel mee verdienen?

Lees meer...

Schrijven voor Foobie, hoe werkt dat?

Geschreven door Mereltje op 04 04 2011. Aantal keer gelezen: 4500.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Bij Foobie vind je informatie in heel veel categorieën en over allerlei onderwerpen. Deze artikelen worden door heel veel verschillende mensen geschreven, iedereen mag meedoen. Bij deze artikelen staan advertenties, die geld opleveren.

Lees meer...

Schrijven voor Todio, hoe werkt dat?

Geschreven door Mereltje op 05 04 2011. Aantal keer gelezen: 5402.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Todio is een site waar je eigen artikelen op kunt publiceren, bij die artikelen worden advertenties getoond, de schrijver kan meedelen in de winst. Hoe gaat schrijven voor Todio in zijn werk?

Lees meer...

Geld verdienen met schrijven op Xead!

Geschreven door rinajansen op 06 04 2011. Aantal keer gelezen: 3891.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Op internet komen steeds meer websites, waar je geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen, of je mening kunt delen over producten. Onderstaand kun je mijn ervaring lezen met het schrijven op internet via de website Xead.nl

Lees meer...

Geld verdienen met reviews schrijven op Ciao

Geschreven door rinajansen op 07 04 2011. Aantal keer gelezen: 3942.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Tegenwoordig zijn er heel veel website’s op internet die tegen een kleine vergoeding jouw mening en/of ervaringen vragen. Iedere site heeft zijn eigen voorwaarden. Onderstaand wil ik mijn ervaring delen met de website Ciao

Lees meer...

Geld verdienen met behulp van internet

Geschreven door TekstschrijverT op 14 07 2011. Aantal keer gelezen: 3624.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Met behulp van internet zijn er tegenwoordig tal van manieren om wat extra geld bij te verdienen. Hier mijn ervaringen met het geld verdienen met behulp van internet.

Lees meer...

Mijn ervaring met het schrijven voor Infonu

Geschreven door TekstschrijverT op 18 08 2011. Aantal keer gelezen: 8428.

Snel rijk worden door het schrijven voor artikelen op internet zul je zeker niet. Toch is het een leuke bezigheid en kun je er best een leuk zakcentje aan verdienen. Wel zul je een lange adem moeten hebben. Lees hier mijn ervaring met het schrijven voor Infonu, een van de diverse websites waarvoor je artikelen kunt schrijven.

Lees meer...

Hoe ik geld verdien met schrijven op infonu

Geschreven door justme op 11 12 2011. Aantal keer gelezen: 5887.

Het is momenteel ontzettend populair om artikelen te schrijven op allerlei websites en daarmee geld te verdienen. Velen zullen zich afvragen of er eigenlijk wel wat aan te verdienen valt, en mijn antwoord daarop is ja!

Lees meer...

Geld verdienen met artikelen schrijven, is het altijd leuk?

Geschreven door writer003 op 16 12 2011. Aantal keer gelezen: 4670.

Tegenwoordig kunnen mensen via internet op verschillende manieren een beetje geld verdienen. Eén van deze manieren is het schrijven van artikelen. Je hebt verschillende websites waar je dit kunt doen. Sommige websites betalen meer dan anderen, sommige werken samen met Google Adsense, waar je meer geld kunt verdienen. Het klinkt allemaal leuk en gemakkelijk, maar is het zo?

Lees meer...

Mijn ervaring met Shopcentral.nl

Geschreven door writer003 op 10 01 2012. Aantal keer gelezen: 2884.

Shopcentral is een online community waar je producten, webwinkels en prijzen kunt vergelijken. Je kunt je er gratis inschrijven. Op deze website staat dat je geld kunt verdienen als je er alleen je mening schrijft over producten die je hebt gekocht. Maar is het wel zo? Gaat dat zo gemakkelijk?Lees meer...

Verdien je echt geld met Xead.nl?

Geschreven door writer003 op 07 03 2012. Aantal keer gelezen: 5961.

Xead.nl is een website waar je geld kunt verdienen met artikelen schrijven. Inschrijven gratis, maar verdien je echt geld met Xead.nl?

Lees meer...

Waarvoor gebruik je het geld dat je verdient met Grabbits?

Geschreven door writer003 op 26 04 2012. Aantal keer gelezen: 2772.

Waarvoor gebruik je het geld dat je verdient met artikelen schrijven voor Grabbits? Dat is een vraag die ik al een tijdje heb.

Lees meer...

Schrijven en verdienen, mijn ervaringen met Xead (Plazilla)!

Geschreven door RZ1994 op 02 11 2012. Aantal keer gelezen: 4078.

Schrijf mee, deel mee en groei mee!Zoals vele Xead al zullen kennen, is Xead een verdienmodel om te verdienen door te schrijven. Bij Xead kun je allerlei artikelen schrijven, en je ervaringen of verhalen ermee delen. Xead is de eerste gegeven naam voor het verdienmodel, nu wordt het ook wel Plazilla genoemd.

Lees meer...

Mijn ervaringen met Great Content

Geschreven door RZ1994 op 24 11 2012. Aantal keer gelezen: 5955.

Great Content, ken jij het al? Sinds kort heb ik Great Content ontdekt door een artikel wat ik las op internet. Hierbij mijn ervaringen met het schrijven voor Great Content.

Lees meer...

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 > 

Top van de dag:

Ontzettend blij… 5 uur geleden
Zoekterm: voorheen sendil

Grabbits! maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak voor de bezoekers van haar website te vergroten, advertenties te beheren en haar website te analyseren. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van Grabbits! geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoordcookie verklaring